Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Crejanne Design

Door een bestelling te plaatsen en een account te maken geeft u aan dat u akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden in dit document. Deze voorwaarden is een overeenkomst tussen Crejanne Design en de klant en hierop valt het Nederlands Recht.

Crejanne Design heeft het volledig recht om deze voorwaarden te wijziging en zal duidelijk aanduiden wanneer de voorwaarden zijn gewijzigd.

Klantgegevens/Privacy

Klantgegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen via de post of per e-mail. Klantgegevens worden niet aan derden verstrekt.

Het opzeggen van uw account

Het is mogelijk om uw bestaande account op te zeggen. U kunt dit laten doen door het contact formulier in te vullen en wij zullen uw account verwijderen binnen 24 uur. Hierna kunt u altijd weer een nieuw account aanmaken mocht u iets nieuws willen kopen.

Betaling

De betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging bij ons binnen te zijn.
Bij betaling dient u het bestelnummer te vermelden, zonder vermelding van het bestelnummer kunnen wij uw bestelling helaas niet in behandeling nemen.
Als de betalingstermijn is verstreken krijgt u van ons per e-mail een herinnering.

Levertijd

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling worden klaargemaakt. Voor digitale goederen gebruiken wij een 48 uur levering die wordt verstuurd naar uw e-mail adres.

Verzendingen Digitale Goederen

Digitale goederen worden verstuurd naar het opgegeven e-mail adres van de klant, zorg er voor dat uw e-mail box minsten 10 MB ruimte heeft om de bestelling te ontvangen. Mocht Crejanne Design de e-mail terugkrijgen vanwege een fout dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Crejanne Design verstuurt een digitale bestelling maximaal twee keer per viltpatroon bestelling.  Bij haakpatronen krijgt u een automatische link per e-mail doorgestuurd die geldig is voor 30 dagen en maximaal 5 maal te downloaden is.

 

Retourneren

Digitale Goederen

Voor digitale goederen is geen retourneering mogelijk, e-mail komt altijd aan tenzij de mailbox vol zit van de klant. Houdt u daarom erg in dat uw mailbox genoeg ruimte heeft om de bestelling te ontvangen.

Auteursrechten & Copyright

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Crejanne Design teksten, patronen of foto’s van onze website over te nemen. Het is ook niet toegestaan om digitale goederen door te verkopen of te verspreiden naar derden.

Crejanne Design behoud alle rechten op de ontwerpen en goederen die worden verkocht op deze website.

Klachten

Heeft u een klacht dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier op de website.

Annuleren

Annuleren van de bestelling in de webwinkel kan alleen door binnen 24 uur na ontvangst van de orderbevestiging een bericht te sturen via het contact formulier.

Algemene Voorwaarden 07-12-2015 – © Crejanne Design 2015

 

Laatst bijgewerkt: 07-12-2015 15:49